Затримання кримських татар: росЗМІ крупно зганьбилися з липовими фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Затримання кримських татар: росЗМІ крупно зганьбилися з липовими фото

Затримання кримських татар: росЗМІ крупно зганьбилися з липовими фото
Джерело:  online.ua

Під час сюжету про  обшуки в будинках кримських татар в окупованому Криму  російські пропагандистські ЗМІ використовували кадри, зняті ще в листопаді 2016 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережу.
Російський пропагандистський телеканал РенТВ випустив сюжет про обшук, який 26 січня був проведений в окупованому Бахчисараї. На кадрах показані гранати і зброя, нібито знайдені в будинку активіста Сейрана Салієва.
"Співробітники ФСБ проводять в Бахчисараї спецоперацію з ліквідації терористів "Хізб ут-Тахрір"... Силовики проводять обшуки там, де проживали підозрювані", - йдеться в тексті новини, прикріпленої до відеосюжету.
Читайте також: У Києві спростували черговий фейк росЗМІ: опубліковано фото
Користувачі мережі звернули увагу, що показані росЗМІ зброя і гранати - це кадри, зроблені в листопаді 2016 року під час затримання 10 осіб, які готували теракти в Санкт-Петербурзі й Москві.




Крім того, стало відомо, що затриманий адвокат Еміль Курбедінов визнаний окупантами "винним", його заарештували на 10 діб за пост, зроблений в соцмережі в 2013 році.
Користувачі мережі прокоментували черговий фейк російської пропаганди.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Федеральна служба безпеки Росії затримала в окупованому Криму колишнього адвоката українського нардепа Надії Савченко Миколу Полозова, але потім відпустила.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?