Затримання п'яного поліцейського чину в Києві: з'явилися нові відео і подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Затримання п'яного поліцейського чину в Києві: з'явилися нові відео і подробиці

Затримання п'яного поліцейського чину в Києві: з'явилися нові відео і подробиці

У мережі з'явилося нове відео і подробиці затримання в Києві великого поліцейського чину, який керував автомобілем у нетверезому стані.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера і активіста Романа Синіцина.
«Знайомтеся. Це Валера "Тишопіванепьош". Зупинили копи Валеру на службовій машині, і виявилося, що Валера п'яний. Ще виявилося, що Валера - начальник Батальйону супроводу Головного Управління Нацполіції. І прізвище у Валери - Комишний. А по батькові - Іванович», - написав він.
Активіст додав, що «Батальйон супроводження - це «Кобра» (спецпідрозділ ДАІ - Ред.) колишня, успішно переатестована майже в повному складі».
«І Валера дуже відомий у вузьких колах персонаж. А ще виявилося, що Валера вирішив порішати на місці, тому що "випив трохи пива тільки", - розповів волонтер.


Синіцин додав, що «порішати» з поліцейськими не вдалося, незважаючи на прибулу «групу підтримки» у складі екіпажу «Кобри» і невідомих чуваків на кубику».
«У драгер Валера задувати відмовився, повезли до нарколога здавати кров. Там Валера і порішає, я чомусь більше ніж впевнений. В принципі, тільки популярність не дає таким, як Валера, зам'яти по-тихому, і то не завжди. Так давайте зробимо Валеру популярним», - резюмував він.
Повідомлення відомого волонтера викликало серйозний резонанс в соціальних мережах.
Ігор Лук'янов: "На рік права і нехай крутить педалі велосипеда! Корисно для здоров'я!".
Семен Повидлов: "Цікаво, як цей поц справляється з боротьбою проти злочинів, коли йому на підписку незрозумілі типи на кубику приїжджають? Якщо це не організована злочинність тоді що?"
Валерій Голець: "Я теж Валерій Іванович, і якось так соромно стало за мого тезку (((, але все-таки козел ти, Валерію Івановичу!!!".

Олег Сохацький: "Валерій Комишний - колишній командир полку ППС ДАІ Києва, один з ключових персонажів і керівник фальсифікацій рапортів і протоколів на учасників автопробігів Автомайдану. На підставі зібраних і злитих персональних даних здійснювалися підпали автомобілів активістів".
Sergey Brazhnik: "Ви Авакова запитаєте. Він жити без цих проХвесіоналов не може".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилося відео медичного огляду поліцейського чиновника, затриманого патрульними за підозрою в п'яному водінні автомобіля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?