Затримання сина Черновецького: іспанці висувають серйозні звинувачення
Категорія
Світ
Дата публікації

Затримання сина Черновецького: іспанці висувають серйозні звинувачення

Затримання сина Черновецького: іспанці висувають серйозні звинувачення
Джерело:  online.ua

Іспанські ЗМІ називають сина екс-мера Києва Леоніда Черновецького Степана, затриманого в Барселоні, організатором угруповання з відмивання коштів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду ».
"Ця операція проводилася спільно національною поліцією та Національною поліцією Каталонії. Вона закінчилася в тому числі арештом голови злочинної організації Степана Черновецького, який є сином колишнього мера Києва Леоніда Черновецького", - пише видання EL ESPAÑOL.
Видання також зазначає, що Степан Черновецький відомий своєю пристрастю до світу боксу і володіє топ-клубом з боксу в Україні "Elite Boxing". Водночас в самому клубі на питання "Української правди" відповіли, що не можуть надати ніякої інформації про Степана Черновецького.
У EL ESPAÑOL також вказують, що, на думку звинувачення, відмивання коштів здійснювалося через японський ресторан "Yubari", відкритий в 2014 році, який набув популярності завдяки візитам гравців ФК "Барселона".
Власник ресторану Армен Маілян наразі затриманий. Видання El Pais також оприлюднило відео з ресторану, на кадрах є Степан Черновецький.




Відзначимо, угруповання Степана Черновецького звинувачують у відмиванні грошей, фальсифікації офіційних і комерційних документів. Йдеться про суму близько 10 млн євро.




Як повідомляв ONLINE.UA, колишній мер Києва Леонід Черновецький, який раніше заснував в Грузії свою партію, заявив про припинення політичної діяльності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?