Затримання танкера РФ: США похвалили українську владу
Категорія
Світ
Дата публікації

Затримання танкера РФ: США похвалили українську владу

Затримання танкера РФ: США похвалили українську владу
Джерело:  online.ua

Представники посольства США у Києві заявили, що інцидент з затриманим російським танкером у порту в Одеській області говорить, що нова українська влада має намір захищати свої інтереси не тільки твердо, але і гуманно, передає ONLINE.UA з посиланням на  Twitter посольства.

 "Те, як Україна повела себе у вчорашньому інциденті з танкером, говорить про те, що нова влада має намір захищати інтереси країни не лише твердо, а й гуманно і відповідно до міжнародних норм. Це хороший прецедент для мирного вирішення спорів", - сказано в повідомленні.

Як відомо, 25 липня СБУ спільно з Військовою прокуратурою затримали російський танкер "NEYMA". СБУ не повідомила, скільки членів екіпажу знаходилося на борту танкера і що з ними буде далі. Проте трохи згодом екіпаж російського танкера відпустили додому. Згодом ЗМІ повідомили, що російські моряки на автобусі перетнули кордон України з Молдовою і попрямували до аеропорту Кишинева.

Як повідомляв ONLINE.UA,  влада РФ вже почала з’ясовувати обставини затримання Україною російського танкера "NEYMA", який блокував українські військові кораблі у Керченській протоці, для "прийняття адекватних заходів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?