Затримання українців у Придністров'ї: з'явилася найважливіша деталь
Категорія
Події
Дата публікації

Затримання українців у Придністров'ї: з'явилася найважливіша деталь

Затримання українців у Придністров'ї: з'явилася найважливіша деталь
Джерело:  apostrophe.ua

В Україні назвали фейком  повідомлення з Придністров'я про затримання українського прикордонника та повідомили, що усії затриманих громадян України відпустили  у день затримання – 19 жовтня.

Про це заявив спікер Держприкордонслужби України Олег Слободян, передає ONLINE.UA з посиланням на Апостроф.

За його словами, повідомлення про затримання співробітника Держприкордонслужби України Михайла Малюти є неправдою: "Ця інформація повністю не відповідає дійсності. Малюта працював у нас сезонним кочегаром. Відношення до діяльності Держприкордонслужби він не має".


Слободян також підкреслив, що всіх затриманих українців відпустили того ж дня, 19 жовтня.


На уточнююче питання про те, чи зверталася Україна до представників Придністров'я, він відповів: "З "прикордонниками" Придністров'я, як і з російськими на окупованих територіях, ми не контактуємо".


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  у невизнанному Придністров'ї ввели кримінальну відповідальність за "спростування позитивної ролі Росії" у підтримані миру на Дністрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?