Затримання "вбивць Мотороли" в Донецьку: з'явилася важлива інформація
Категорія
Події
Дата публікації

Затримання "вбивць Мотороли" в Донецьку: з'явилася важлива інформація

Затримання "вбивць Мотороли" в Донецьку: з'явилася важлива інформація

В  Misanthropic Division, про затримання членів якої за звинуваченням у вбивстві ватажка банди бойовиків ДНР Арсена Мотороли Павлова заявили бойовики ДНР, спростували цю інформацію.


Про це заявив один з членів організації з позивним "Берлін", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Громадське.


"Якщо чесно, вперше про це чую. Членів нашої організації не затримували. Швидше за все, це якась провокація", - підкреслив "Берлін".


Він заявив, що члени організації не перебувають на окупованих територіях Донбасу і, більш того, не мають ніякого відношення до вбивства бойовика ДНР Мотороли, а відео, на якому нібито учасники Misanthropic Division беруть на себе відповідальність за вбивство, - провокація.


Читайте також: У Сербії поглумилися над пафосним графіті з Моторолою: опубліковано фото


"Берлін" додав, що члени його організації змогли встановити особу одного з чоловіків, що знімався у відеоролику, який виявився військовим одного з батальйонів Міністерства внутрішніх справ.


"На момент, коли ми знайшли його контакти і зв'язалися з ним, до нього приходили з СБУ. З питаннями щодо провокаційного відео. Він є службовцям одного з батальйонів МВС - батальйону «Чернігів». І до нього приходили з СБУ. Повністю всієї історії, як і що відбувалося, я вам не скажу", - підкреслив він.


Відзначимо, що Misanthropic Division ("людиноненависницька дивізія") позиціонує себе як націонал-патріотичну організацію. На її емблемі присутнє гасло "Майбутнє арійської нації", а її члени виступають проти міграції та сексуальних меншин. В Україні організація не зареєстрована офіційно.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі висміяли заяву бойовиків ДНР про затримання винуватців смерті Арсена Мотороли Павлова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?