Затримання вбивці поліцейських в Дніпрі: з'явилися найважливіші подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Затримання вбивці поліцейських в Дніпрі: з'явилися найважливіші подробиці

Затримання вбивці поліцейських в Дніпрі: з'явилися найважливіші подробиці

Затриманий за підозрою у вбивстві двох патрульних поліцейських в Дніпрі колишній боєць "Торнадо" Олександр Пугачов  сам звернувся за медичною допомогою в лікарню Мечникова.


Про це заявив перший заступник глави Національної поліції України Вадим Троян, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".


Троян зазначив, що на даний момент Пугачов прооперований і знаходиться під охороною правоохоронців у лікарні Мечникова. За медичною допомогою підозрюваний звернувся під прізвищем Михайленко, але його все одно змогли впізнати як розшукуваного злочинця.


"Він вже є затриманим. Вже є постанова, зараз буде підозра, - підкреслив перший заступник голови Нацполіціі. - За всіма прикметами від підпадав під наше опис. Поліція, яка прибула на місце, встановила, що хворий - той, кого ми шукаємо".


"Можливо, він був не один в машині, можливо, були ще якісь свідки, відеозаписи... По трьом різними адресами були проведені обшуки... Ми знайшли підроблені документи і навіть перуки, в яких вони ходили... Ми розуміємо, що він був не один, працюємо", - додав він.


Уже ідентифікований автомобіль, в якому Пугачов біг від поліцейських, а також взяті відбитки пальців. Для затримання колишнього бійця "Торнадо" були виставлені пости правоохоронців на виїздах з міста, на автовокзалах, були попереджені всі лікарні.


Головний лікар лікарні Мечникова Сергій Риженко розповів "056.ua" про те, як Пугачов звернувся за медичною допомогою до медиків. "У нього було вогнепальне поранення. Він сказав нашим лікарям, що довіряє тільки їм, оскільки одного разу він тут вже лікувався після поранення, отриманого в зоні АТО", - розповів Риженко.


Про вогнепальне поранення пацієнта були повідомлені правоохоронці, які і затримали стрілка.


Також видання з посиланням на поліцейських зазначає, що Пугачов є довіреною особою пособника терористів і організатора поставок вугілля з окупованого Донбасу Віталія Корпачева.


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі  з'явилися нові фото з місця події в Дніпрі, де були вбиті двоє патрульних поліцейських.


Всі  подробиці вбивства патрульних в Дніпрі читайте на ONLINE.UA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?