"Завези мене": Ukraїner запускає перший подкаст
Категорія
Культура
Дата публікації

"Завези мене": Ukraїner запускає перший подкаст

"Завези мене": Ukraїner запускає перший подкаст
Джерело:  online.ua

Команда Ukraїner анонсувала запуск першого подкасту — "Завези мене" — та обіцяє у ньому знайомити з місцями, які вам захочеться додати до списку обовʼязкових до відвідування. 

Джерело: Фейсбук-сторінка Ukraїner

 Ukraїner запускає перший подкаст "Завези мене"

Кожен з сезонів подкасту "Завези мене" розповідатиме про обрані місця, які Ukraїner вже дослідили в експедиціях. Перший — про замки та фортеці України.

У експедиціях Україною ми фіксували, якими є твердині сьогодні, втім тільки деякі з них потрапили до наших мультимедійних матеріалів на сайті. Історії будуть звучати знайомими вам голосами, які дають можливість говорити цим будівлями. Кожен із випусків подкасту може стати вашим особистим провідником до найцікавіших місцин, — наголошують автори проєкту.

Окрім того, команда Ukraїner закликає підписуватися та слухати довгоочікуваний подкаст на улюблених платформах.  Зазначимо, що нові епізоди почнуть з'являтися щотижня від 14-го грудня. Партнер запису - IZONEMedia.

Що важливо знати про Ukraїner

Ukraїner - це суспільно-культурне мультимедійне видання. У червні 2016 року Ukraїner розпочав свою роботу як медіа-проєкт для прихильників інтелектуальних ЗМІ, несподіваних географічних відкриттів та мультикультурності.

Останні кілька десятків років українці активно емігрували або переїжджали до великих міст — поступово залишаючи свої містечка та села, так нічого про них і не дізнавшись. Історії невеличких поселень не ставали медійними, а залишалися в родинних архівах і з часом стиралися з пам’яті. Саме тому Ukraїner почав розповідати історії з усіх куточків України насамперед для самих українців. У такий спосіб команда проєкту прагне переосмислити історичні особливості та культурні коди власних земель.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?