Заява росіян про порятунок українських моряків: з'явилися нові деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

Заява росіян про порятунок українських моряків: з'явилися нові деталі

Заява росіян про порятунок українських моряків: з'явилися нові деталі

У міністерстві оборони Росії заявили, що  великий протичовновий корабель Північного флоту РФ «Віце-адмірал Кулаков», який надав допомогу потерпілому лихо українському рибальському судну, взяв його на буксир.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
«На прохання капітана українського риболовецького судна, яке терпить лихо, великий протичовновий корабель Північного флоту "Віце-адмірал Кулаков" взяв дрейфуюче судно на буксир і транспортує його до найближчої якірної стоянки біля острова Крит», - повідомили в російському відомстві.
У Міноборони РФ додали, що після завершення рятувальної операції російський корабель повернеться до виконання завдань у складі постійного угруповання Військово-морського флоту в Східному Середземномор'ї.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Захід розбурхав інцидент з російським військовим кораблем "Смєтлівий", який Греція, яка входить в НАТО, запросила на морський фестиваль в рамках "перехресного" Року Росії і Греції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?