Заява Тимошенко свідчить про ефективність мітингів Рабіновича під НБУ - експерт
Категорія
Україна
Дата публікації

Заява Тимошенко свідчить про ефективність мітингів Рабіновича під НБУ - експерт

Заява Тимошенко свідчить про ефективність мітингів Рабіновича під НБУ - експерт

У словах лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко можна побачити підтримку мітингу під Нацбанком України, який організував Вадим Рабінович.
Таку думку висловив експерт Українського інституту аналізу та менеджменту політики Микола Спиридонов, повідомляє "КП в Украине".
"15 листопада в ефірі центрального телеканалу лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила про свою підтримку мітингу під НБУ, який організував Вадим Рабінович. Вона повідомила, що люди, які зібралися, захищають свої права, більш того, вона заступилася за Надію Савченко, яка брала участь в цьому мітингу", - сказав він.
Тимошенко, за його словами, стверджує, що у вівторок на вулицю виходили справжні вкладники банків.
"Скажіть, будь ласка, якби люди вийшли за гроші, підписував би президент в своєму кабінеті в такому прискореному режимі законопроект про задоволення вимог вкладників банку "Михайлівський"? Ніколи, якби там були проплачені люди", - сказала лідер фракції "Батьківщина".
Також Тимошенко назвала ухвалення законопроекту щодо виплат коштів вкладникам банків "перемогою людей". Спиридонов зазначив, що такі публічні заяви свідчать, на його думку, про те, що Юлія Тимошенко, так, чи інакше, визнає ефективність демонстрацій під Нацбанком.
Можна припустити, що в разі потреби вона може приєднатися до протестів, які ініціював Вадим Рабінович і партія "За життя", адже саме вони почали мітинги з 8-го листопада, до них приєдналися інші, - резюмував політолог.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?