Заяву про допомогу переселенцям тепер можна подати до кінця квітня
Категорія
Україна
Дата публікації

Заяву про допомогу переселенцям тепер можна подати до кінця квітня

Заяву про допомогу переселенцям тепер можна подати до кінця квітня
Джерело:  online.ua

Кабінет міністрів продовжив кінцевий строк подання заяви для отримання допомоги вимушеним переселенцям до 30 квітня. Про це повідомив рем‘єр-міністр України Денис Шмигаль.

Джерело: Телеграм Шмигаля

 Подати заяву на допомогу можна до 30 квітня

Уряд подовжив кінцевий строк подання заяви для отримання допомоги вимушеним переселенцям до 30 квітня. Українці мають можливість до кінця цього місяця податись на отримання 2 тис. грн на дорослого та 3 тис. грн на дитину, - вказано в заяві.

Внутрішньо переміщені особи, які звернуться за допомогою на проживання до 30 квітня, отримають її, починаючи з березня.

На даний момент, ВПО можуть зареєструватися у Центрах надання адміністративних послуг, територіальних громадах і центрах соціального захисту. Також таку реєстрацію обіцяють незабаром здійснювати через «Дію».

Підтримка наших людей — це пріоритет. По всій країні. Тих, хто вимушений був поїхати, і тих, хто залишився у своїх домівках. Підтримка грошима, житлом, їжею, ліками. Будемо робити все, аби ніхто не залишався сам на сам із цією бідою, - заявив Шмигаль.

Нагадаємо, що за цією програмою, дорослі мають можливість отримати 2 тисячі гривень та 3 тисячі гривень на дитину.

За даними ООН, в Україні зараз понад 7,1 млн внутрішньо переміщених осіб.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?