Зазвичай бездомних так ховають: в мережі бурхливо обговорюють фото дивної могили Захарченко
Категорія
Події
Дата публікації

Зазвичай бездомних так ховають: в мережі бурхливо обговорюють фото дивної могили Захарченко

Зазвичай бездомних так ховають: в мережі бурхливо обговорюють фото дивної могили Захарченко
Джерело:  online.ua

Колишнього ватажка "ДНР" Олександра Захарченко, який загинув в результаті вибуху 31 серпня, поховали на відшибі кладовища в окупованому Донецьку. У мережі обговорюють дивну могилу ватажка бойовиків, відзначаючи, що в таких місцях зазвичай ховають бездомних.

Фото дивної могили Захарченко опублікував в соцмережі блогер і журналіст Денис Казанський, повідомляє ONLINE.UA.

 Могила ліквідованого ватажка "ДНР" Олександра Захарченко (фото - twitter.com/den_kazansky)

"Могила Захарченко. Щось його зовсім на якому пустирі поховали. Переважно бездомних ховають в таких місцях", - підписав фото Казанський.

У соцмережі бурхливо відреагували на ці знімки. Зокрема, місцеві жителі Донецька відзначають, що раніше на місці, де поховали Захарченко, були звалище і пустир, а деякі повідомили, що на цьому місці було кладовище для тварин.

"У чистому полі, як добриво для соняшника ....", "З таким добривом - нічого там родити не буде!! токсично", "Місце для соратників підготували", "Я кішку поховав в більш мальовничому місці", "Мавзолей або каплицю побудують?","А воно без роду і племені. Так собі: як прийшло, так і пішло", - коментують в мережі фото могили Захарченко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі сміються над пам'ятником Захарченко, який встановили біля кафе "Сепар" в окупованих Донецьку, де був підірваний ватажок бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?