"Збавте оберти": MARUV вперше прокоментувала скандал з Євробаченням-2019
Категорія
Культура
Дата публікації

"Збавте оберти": MARUV вперше прокоментувала скандал з Євробаченням-2019

"Збавте оберти": MARUV вперше прокоментувала скандал з Євробаченням-2019
Джерело:  online.ua

Українська співачка MARUV (Анна Корсун), яка стала переможницею у Національному відборі на Євробачення-2019, та НСТУ не підписали угоду щодо участі в пісенному конкурсі. Сторони не дійшли згоди через низку причин. Співачка вперше прокоментувала скандал, який розгорівся навколо неї, передає ONLINE.UA з посиланням на Instagram зірки.

Варто зазначити, що в мережі створили електронну петицію в знак підтримки співачки, під якою вже підписалися понад 15 000 користувачів. Анна Корсун подякувала прихильникам за палку підтримку.

"Ви – неймовірні, дуже надихаєте творити щось нове та цікаве. Хочеться трохи поговорити про ситуацію, що склалася з Нацвідбором на Євробачення. Все, що стається, це до кращого", - звернулася зірка до фанатів.

Анна Корсун закликала прихильників "збавити оберти" й сприймати те, що відбулося, більш спокійно – так, як зробила вона.

"Я дуже не люблю конфлікти. Агресія ніколи нічого не вирішує, тож хочу попросити вас не піддаватися провокаціям, а підтримати мене своїми усмішками та повними залами на концертах. Те, що ви слухаєте мою музику – це найкраща підтримка та подяка", – підсумувала MARUV.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що членкиня правління Національної суспільної телерадіокомпанії (НСТУ) Олександра Кольцова заявила, що на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2019 взагалі може не бути представника від України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?