Збірна України дізналася суперників на Євро-2016
Категорія
Спорт
Дата публікації

Збірна України дізналася суперників на Євро-2016

Збірна України дізналася суперників на Євро-2016
Джерело:  online.ua

У Баку відбулося жеребкування фінального турніру чемпіонату Європи 2016 серед футболістів до 17 років.
Як повідомляє ONLINE.UA, збірна України потрапила до групи B, де суперниками "синьо-жовтих" будуть збірні Німеччини, Австрії, а також Боснії і Герцеговини.
"Суперники гідні, скажу просто - на цій стадії змагань слабких суперників не буває. Всі команди високого рівня. Починаємо ми матчем з Німеччиною, далі зустрічаємося з Австрією, а останню гру проведемо проти збірної Боснії та Герцеговини", - сказав наставник "синьо-жовтих" Олександр Петраков.
ДИВІТЬСЯ: У ЄФА показала дизайн квитків на Євро-2016: з'явилося фото


У групі А зіграють Азербайджан, Португалія, Бельгія і Шотландія.


У групі група С змагатимуться Франція, Данія, Англія і Швеція


До групи D потрапили Італія, Сербія, Нідерланди та Іспанія.


"Крім жеребкування, нам показали готелі, тренувальні поля і стадіони, на яких проходитимуть змагання. Я вражений інфраструктурою та умовами юнацького Євро-2016. Поля чудові. Матчі будуть проходити в Баку, на чотирьох стадіонах. Всі арени розташовані досить близько одна від одної. Команди житимуть у готелі "Бульвар". Це новий п'ятизірковий готель, побудований два роки тому", - розповів Петраков.


Матчі групового етапу пройдуть 5/6, 8/9 і 11/12 травня.


ДИВІТЬСЯ

:

Юн

ацька збірна України завоювала путівку на Євро-2016: опубліковано відео


Чвертьфінальні ігри відбудуться 14/15 травня, півфінали - 18 травня, а фінальна гра відбудеться 21 травня на Олімпійському стадіоні в Баку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?