Збірну Росії можуть відсторонити від Євро-2020 - перші подробиці
Категорія
Спорт
Дата публікації

Збірну Росії можуть відсторонити від Євро-2020 - перші подробиці

Збірну Росії можуть відсторонити від Євро-2020 - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Російська збірна з футболу може отримати дискваліфікацію на Євро-2020. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

Наразі триває міжнародне розслідування щодо підробки відомостей у московській лабораторії РУСАДА. У разі доведення цього факту, Росія втратить право на приймання певних спортивних змагань.

Представники виконавчого комітету WADA зустрінуться 9 грудня. Вони обговорять офіційну рекомендацію незалежного комітету. Останній, як передбачається, планує відкликати ліцензію РУСАДА.

Під загрозою опинилась участь РФ в Олімпіаді та Паралімпіаді у Токіо, а також Євро-2020. Щодо Європейського чемпіонату, то Санкт-Петербург може втратити право на приймання матчів 1/4 фіналу.
Зараз відомо, що російська збірна гратиме у групі B.

Слід нагадати, що легкоатлетична збірна РФ вже потрапляла у скандал та була дискваліфікована.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно керівник національного антидопінгового агентства РФ Юрій Ганус підтвердив, що РУСАДА маніпулювала допінг-пробами спортсменів. За його даними, влада намагалася зберегти репутацію порушників, які зараз обіймають посади у державних галузевих структурах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?