Здавалося, що небо розколеться, а земля хиталася під ногами - очевидець про обстріл на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Здавалося, що небо розколеться, а земля хиталася під ногами - очевидець про обстріл на Донбасі

Здавалося, що небо розколеться, а земля хиталася під ногами - очевидець про обстріл на Донбасі
Джерело:  online.ua

Сильному артобстрілу з боку бойовиків ДНР піддалася не тільки Авдіївка, а й Мар'їнка Донецької області.
Про це священик Української греко-католицької церкви, капелан Микола Мединський розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
Капелан, який тільки повернувся із зони проведення АТО, розповів скільки тривала його остання поїздка на фронт, і де він побував.
"Біля півтора тижнів знаходився в зоні бойових дій. Ми планували три тижні бути, але деякі події в приватному житті змусили повертатися достроково (розмова відбулася у п’ятницю, 3 лютого, — ONLINE.UA). Цим заїздом перебували у Мар’їнці, працювали з воїнами Української добровольчої армії, окремої тактичної групи "Волинь", у комбата "Тихого". Працювали, зустрічалися, спілкувалися з воїнами Збройних Сил України, 92 бригада. Також проводили молитви, навіть вшанували короткою молитвою "Вервиця перемоги" героїв Крут. Ну, беззаперечно, багато вражень, багато якихось таких, знаєте, співпереживань", - сказав капелан.
Читайте також: Обстріл на Донбасі: бойовики вдарили не тільки по Авдіївці
За його словами, коли почалося загострення боїв в Авдіївці, він знаходився в Мар'їнці, яку бойовики також накрили вогнем.
"Я був тоді безпосередньо в Мар’їнці. Звісно, що в Мар’їнці настільки щільного обстрілу, як в Авдіївці чи навіть в Пісках, не було. Але ночі були неспокійні. Одна навіть, із середи на четвер, здається, минулого тижня була таки досить бурхлива. Майже те саме відбувалося, що і в Авдіївці. Я давно вже не потрапляв під такий артобстріл. Знаєте, здавалося, кололося небо над головою, хоча ми вже в той час встигли перебратися до підвалу. А ті всі дні буквально хиталася земля під ногами від обстрілів Авдіївки, Пісок і околиць. Зараз там дійсно справжнє пекло", - зазначив священик.
Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Росія, не розбираючись, знищує і фанатів ДНР, і патріотів України - очевидець про бої на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?