Зелене склепіння: поліція Німеччини показала шокуюче відео "пограбування століття"
Категорія
Світ
Дата публікації

Зелене склепіння: поліція Німеччини показала шокуюче відео "пограбування століття"

Зелене склепіння: поліція Німеччини показала шокуюче відео "пограбування століття"
Джерело:  online.ua

Поліція Німеччини нарешті опублікувала шокуючий запис з камери відеоспостереження музею коштовностей "Зелене склепіння" у Дрездені під час пограбування, яке сталося нещодавно, передає ONLINE.UA.

Що цікаво, місцеві видання вже назвали крадіжку "пограбуванням століття". Злочинці викрали три набори з коштовним камінням, діамантами та алмазами. Їх ціну складно встановити, адже їхня історична вартість – неоціненна.

На відео можна побачити, як дві фігури з ліхтариками проникають у темну залу. Один із грабіжників, озброєний сокирою, наполегливо вдаряє кілька разів по вітрині, після чого йому вдається дістатись до коштовностей. Поліцейські припускають, що грабіжників могло бути набагато більше.

Нещодавно з'ясувалося, що злочинці проникли до скарбниці через вікно, а покинули місце злочини на автомобілі Audi, який поліція знайшла спаленим за кілька кілометрів від музею. Авторитетне видання "Bild" стверджує, що вартість викрадених коштовностей може сягати мільярда євро.

Варто нагадати, що один з найвідоміших музеїв Німеччини "Зелене склепіння" має найбагатшу колекцію художніх коштовностей у Європі. Колишня князівська скарбниця Веттинів зберігає цінності періодів від Ренесансу до класицизму.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що спеціальна система безпеки автомобіля Tesla  почне грати "Токката і фуга ре мінор" Йоганна Себастьяна Баха при спробі пограбування авто.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?