Зеленський дав невідкладні завдання головам ОДА і мерам
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський дав невідкладні завдання головам ОДА і мерам

Зеленський дав невідкладні завдання головам ОДА і мерам
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський терміново звернувся до очільників облдержадміністрацій і мерів великих міст. Український лідер вимагає, щоб вони збільшили кількість маршруток, автобусів і тролейбусів. Про головні завдання для регіональних керівників президент України розказав в ході традиційного звернення до громадян, передає ONLINE.UA з посиланням на офіційну сторінку Володимира Зеленського у Facebook.

"Це допоможе дотримуватися обмеження щодо максимальної кількості пасажирів у 10 чи 20 людей", - підкреслив глава держави.

Окрім того, український лідер попросив кожного очільника облдержадміністрації і кожного мера усвідомити свою персональну відповідальність і ефективно вирішувати транспортні проблеми у регіонах.

Доповідаючи про протидію поширенню коронавірусу в Україні станом на ранок 20 березня, Володимир Зеленський повідомив радісну новину. В Україні є перший пацієнт, який одужав від коронавірусу. Хворому з Чернівців було зроблено повторний лабораторний аналіз на коронавірус. І він вдруге показав негативний результат.

"Тепер щодо наших громадян за кордоном. За останні п’ять днів ми повернули понад 50 тисяч українських громадян. На сьогодні заплановано 42 авіарейси, які доставлять ще вісім тисяч українців. Усім українцям, які продовжують залишатися вдома, я хочу подякувати за свідомість та почуття відповідальності. Залишаючись вдома, ви допомагаєте непоширенню вірусу, не піддаєте ризику ні себе, ні оточуючих", - зазначив український президент.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш заявив, що людство зіткнулося з найбільшою кризою в галузі охорони здоров’я. За його словами, витрати на охорону здоров’я потрібно негайно збільшити, щоб задовольнити нагальні потреби та різке зростання попиту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?