Зеленський дав Україні резонансну обіцянку щодо майбутнього
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський дав Україні резонансну обіцянку щодо майбутнього

Зеленський дав Україні резонансну обіцянку щодо майбутнього
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський у посланні до Верховної Ради нагадав про впровадження реального народовладдя в Україні як про елемент політичної програми. Він стверджує, що українці самі ухвалюватимуть важливі для держави рішення. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ лідера у залі засідань парламенту.

За його словами, необхідно надати громадянам можливість впливати на устрій у регіонах.

"Народовладдя в Україні буде. Всебічний доступ громадян до інформації задля прийняття рішення – буде, це обов’язок держави. Люди повинні впливати на актуальні питання і для свого регіону, і для всієї країни. Робити це раз на тиждень, місяць чи рік. Скільки буде потрібно", - пояснив Зеленський.

Він наголосив, що саме така політика поверне громадянам довіру до державних інститутів.

Водночас політик звернув увагу на нібито супротив у виконанні такої ініціативи з боку старих політичних еліт, які бояться дослухатися до українців. Вони також нібито апелюють до відсутності незалежних медіа у країні, що дуритимуть голови людей.

"Цинічно, що про це кажуть люди, присутні в цій залі. Лідери партій, один з яких володіє трьома телеканалами, а інший – двома", - додав Зеленський.

Утім, він не пояснив, про які саме заяви інших політиків йдеться.

Президент закликав Раду розробити реальний механізм народовладдя, який впливав би на важливі рішення.

Нагадаємо, Володимир Зеленський виступив із посланням до парламентарів у залі засідань Ради у вівторок, 20 жовтня.

Як повідомляв ONLINE.UA, всеукраїнське опитування, яке президент України Володимир Зеленський вирішив провести в день місцевих виборів, 25 жовтня, буде мати політичні наслідки. Влада втілить в життя рішення українців, які у відповідях опитування поділяться своєю думкою щодо того, що найбільше їх турбує.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?