Зеленський дав важливу обіцянку громадянам України
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський дав важливу обіцянку громадянам України

Зеленський дав важливу обіцянку громадянам України
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський знову акцентував увагу на тому, що Україна прагне миру, однак пообіцяв українцям, що навіть після закінчення війни армія залишиться пріоритетом владної політики. З такою гучною заявою він виступив на урочистому зібранні з нагоди відзначення 28-ї річниці ЗСУ, повідомляє ONLINE.UA.

За його словами, міжнародна спільнота бачить, що Україна дійсно прагне миру.

"Ми не хочемо щодня втрачати найкращих українців. Ми обов’язково повернемо наших людей та наші території. Зараз ми досягаємо цього дипломатичним шляхом, але сильне військо робить позицію будь-яку держави впевненішою та міцнішою. На жаль, ми маємо гіркий досвід і знаємо, що може бути, коли країна не готова захищати державні інтереси. Саме тому після досягнення довгоочікуваного миру армія не перестане бути нашим пріоритетом", - пообіцяв українцям глава держави.

Він наголосив, що це важлива запорука нашого подальшого розвитку, нашої незалежності, права на самостійний вибір нашого власного шляху, яким рухається держава. Окрім того, український лідер підкреслив, що розвиток українського війська, зміцнення боєздатності та вишколу є пріоритетним. Зеленський додав, що владна верхівка прагне "не на словах, не на плакатах, а на ділі наближати наше військо до стандартів НАТО". Президент підкреслив, що це стосується якісного реформування усіх сфер оборони. Зеленський додав, що українська армія не стоїть на місці і намє, чим пишатися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?