Зеленський доручив дати мільярд на зарплати шахтарям
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський доручив дати мільярд на зарплати шахтарям

Зеленський доручив дати мільярд на зарплати шахтарям
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський 7 листопада, підписав законопроєкт про зміни до держбюджету на 2019 рік, яким виділяється мільярд гривень на зарплати шахтарям, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт президента.

Законопроєкт також передбачає підвищення грошового забезпечення військовослужбовців Держприкордонслужби, СБУ, Нацгвардії, Головного управління розвідки Міноборони, Управління держохорони до рівня виплат у Збройних силах.

Окрім того, законом також нормуються зарахування до спеціального фонду конфіскованих коштів, які надійшли в обсязі 1 млрд 560,1 млн гривень станом на 1 жовтня. Зокрема, Міноборони на облаштування військових комісаріатів та їхнє всебічне забезпечення з цієї суми буде направлено 524 млн гривень, а Укравтодору - 1 млрд 36,1 млн гривень за пріоритетними напрямами розвитку доріг державного значення.

Варто зазначити, що згідно з даними Держказначейства, за 10 місяців 2019 року держбюджет недоотримав 47 мільярдів гривень (5,5%).

Як повідомляв ONLINE.UA, прем’єр-міністр України  Олексій Гончарук стверджує, що проєкт державного бюджету на 2020 рік відрізняється від попередніх варіантів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?