Зеленський доручив Залужному перевірити забезпечення бійців необхідними засобами захисту
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський доручив Залужному перевірити забезпечення бійців необхідними засобами захисту

Зеленський доручив Залужному перевірити забезпечення бійців необхідними засобами захисту
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський доручив головнокомандувачу Збройних Сил України провести перевірки в армії через повідомлення у соцмережах та ЗМІ про те, що бійцям не вистачає засобів індивідуального захисту.

Джерело: звернення Зеленського

Зеленський анонсував перевірку забезпечення військових

Зеленський сказав, що попросив головнокомандувача Збройних сил України дуже уважно поставитися до повідомлень у ЗМІ та в соцмережах про те, що в частини українських бійців немає достатньо засобів індивідуального захисту.

Доповіді, які я отримую, суттєво відрізняються від того, що обговорюється суспільством. І я очікую перевірки логістики в армії – перевірки того, що постачається, і того, як розподіляються засоби індивідуального захисту. На сьогодні всім, хто перебуває в зонах бойових дій, повинно вистачати всього необхідного для захисту. Держава забезпечує таке постачання.

Зеленський також поінформував, що 14 червня українській протиповітряній обороні вдалося збити частину ракет, які війська РФ випустили по Львівській і Тернопільській областях. Проте є жертви та руйнування.

Ми знову й знову повторюємо нашим партнерам, що Україні потрібна сучасна протиракетна зброя. У нашої держави її поки немає на достатньому рівні, але саме в нашої держави й саме зараз – найбільша у Європі потреба саме в такій зброї. Затягування з її наданням не може мати виправдань, – заявив український лідер.

  Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?