Зеленський готовий говорити із Путіним про окуповані території вже на першій зустрічі
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський готовий говорити із Путіним про окуповані території вже на першій зустрічі

Зеленський готовий говорити із Путіним про окуповані території вже на першій зустрічі
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що готовий говорити з Путіним про тимчасово окуповані Донецьку, Луганську області та Автономну Республіку Крим уже під час першої зустрічі, але він сумнівається в результативності цього діалогу.

Джерело: інтерв’ю  суспільним мовникам

Зеленський готовий до зустрічі з Путіним

На першій же зустрічі з президентом Росії я готовий піднімати ці питання про окуповані території. Вони актуальні для нас і дуже важливі. Але я впевнений, що це рішення буде не на цій зустрічі, - сказав Президент України.

Окрім цього, Зеленський висловив думку, що без особистої зустрічі з Путіним неможливо буде зрозуміти, на що РФ готова для того, аби зупинити війну, а також, на що вона готова в разі, якщо Україна не буде готова піти на компроміс.

Раніше Президент України висловив думку, що формати компромісів на переговорах між Україною та РФ вирішуватимуться на всеукраїнському референдумі.

Йдеться про питання гарантій безпеки, а також тимчасово окупованих територій Донецької й Луганської областей та Автономної Республіки Крим.

Радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк повідомив, що конкретної дати зустрічі Президента України Володимира Зеленського та Путіна наразі немає.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?