Зеленський хоче цього: в ОПУ розповіли про плани президента
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський хоче цього: в ОПУ розповіли про плани президента

Зеленський хоче цього: в ОПУ розповіли про плани президента
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський щиро хоче завершити конфлікт на Донбасі і робить для цього все необхідне. Про плани глави держави відверто розповів помічник глави держави Андрій Єрмак в ефірі українського телеканалу, передає ONLINE.UA.

"Я вірю і переконаний у тому, що президент Зеленський щиро хоче припинити війну, і наша країна сьогодні вживає всіх необхідних заходів для того, щоб це відбулося, на всіх рівнях - і в нормандському форматі, і в Мінську", - підкреслив він.

Окрім того, Єрмак наголосив, що заступник глави адміністрації очільника Кремля, до недавнього часу віце-прем'єр РФ Дмитро Козак, більше налаштований на діалог з Україною, ніж помічник Володимира Путіна Владислав Сурков.

 "Я з ним зустрічався. <...> Мені здається, він більше налаштований на діалог. З тих питань, з яких я з ним комунікував, можу сказати, що у нас було конструктивне спілкування, без якого, мабуть, не відбулося б те, що відбулося (звільнення утримуваних осіб - ред.)", - пояснив помічник Зеленського.

Андрій Єрмак наголосив, що поки що бачив тільки указ про призначення Козака, але не бачив документ про звільнення Суркова. Як відомо, нещодавно ЗМІ розповіли, що помічник президента Росії Владислав Сурков залишає свою посаду.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно заступник міністра закордонних справ Росії Андрій Руденко озвучив Україні нове попередження. Дипломат цинічно підкреслив, що запланований на квітень саміт "нормандської четвірки" щодо врегулювання ситуації на Донбасі наразі під загрозою зриву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?