Зеленський наказав мене посадити - в партії президента не вщухає резонансний скандал
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський наказав мене посадити - в партії президента не вщухає резонансний скандал

Зеленський наказав мене посадити - в партії президента не вщухає резонансний скандал
Джерело:  online.ua

Народного обранця від "Слуги народу" Гео Лероса, який нещодавно публічно обізвав українського лідера Володимира Зеленського брехуном і "клоуном з 95 Кварталу", викликали на допит до Державного бюро розслідувань через справу про нібито ухилення від сплати податків. Сам Лерос 8 вересня виступив з неочікуваною заявою - він почав стверджувати, що глава держави дав вказівку посадити його упродовж наступного місяця, і що наразі він перебуває на допиті в Державному бюро розслідувань. Про це український політик розповів в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

По вказівці Володимира Зеленського я зараз на допиті в ДБР. Нагадую, президент поставив завдання заступнику його офісу - Олегу Татарову «посадити» мене протягом наступного місяця. Всі справи сфабриковані від однієї ГО, яку очолює адвокат групи Татарова. Учора в кафе моєї знайомої приїхало восьмеро силовиків, які намагались в незаконний спосіб отримати записи з камер відеонагляду за той час, коли я там перебував. Шановні народні депутати, ви є свідками як Україну перетворюють в деспотичний левіафан", - наголосив Гео Лерос.

Варто звернути увагу на те, що Лерос раніше був радником президента України Володимира Зеленського, проте тепер критикує команду глави держави. 28 серпня його автомобіль спалили. Ще в березні народний обранець опублікував відеозаписи, на яких чоловік, схожий на брата голови ОП Андрія Єрмака – Дениса Єрмака – проводить переговори про працевлаштування осіб на посади в органах влади. Що важливо розуміти, це гучний скандал не призвів до звільнення Андрія Єрмака.

Нагадаємо, що під час засідання ВРУ 1 вересня нардеп від фракції "Слуга народу" Гео Лерос звинуватив українського лідера Володимира Зеленського в порушенні обіцянок, а главу ОПУ Андрія Єрмака – у зловживанні владою і роботі на спецслужби Росії. Цього ж дня стало відомо, що фракція СН ухвалила рішення виключити нардепа Лероса зі своїх лав. Сам Лерос стверджує, що це зроблено за вказівкою Зеленського.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що команда Володимира Зеленського зробила важливе попередження усім українцям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?