Зеленський нарешті назвав претендента на посаду глави ГПУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський нарешті назвав претендента на посаду глави ГПУ

Зеленський нарешті назвав претендента на посаду глави ГПУ
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський заявив, що заступник глави Офісу президента Руслан Рябошапка розглядається як один з кандидатів на посаду генпрокурора України. Про це він повідомив журналістам 23 липня по завершенню брифінгу в Офісі президента, передає ONLINE.UA.

Український лідер наголосив, що Україні потрібен новий генпрокурор.

Варто зазначити, що чинний генеральний прокурор Юрій Луценко в даний момент знаходиться в офіційній відпустці, про яку 22 липня повідомила його прес-секретар Лариса Сарган.

Нагадаємо, Руслан Рябошапка - український політик та юрист. Колишній заступник Міністра юстиції України (з 19 березня 2014). Член Національного агентства з питань запобігання корупції (з 16 березня 2016). 9 червня 2017 пішов з посади члена НАЗК. Заступник Глави Адміністрації (Керівника Офісу) Президента України Володимира Зеленського (з 21 травня 2019 року), відповідає за правовий блок і відносини Президента із судами. Член РНБО (з 31 травня 2019 року).

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше речниця українського лідера Юлія Мендель заявила, що  в Адміністрації президента Володимира Зеленського не розуміють чим керувався генеральний прокурор Юрій Луценко,  коли зареєстрував 3 кримінальні справи, після засідання Тристоронньої контактної групи у Мінську.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?