Зеленський нарешті пояснив, навіщо йому вілла на "курорті російських олігархів"
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський нарешті пояснив, навіщо йому вілла на "курорті російських олігархів"

Зеленський нарешті пояснив, навіщо йому вілла на "курорті російських олігархів"

Український шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський каже, що його фірма купила віллу в Італії як спосіб вкласти гроші, передає ONLINE.UA з посилання на "Схеми".

Зеленський сказав журналістам, що "вже відповів" на питання стосовно незадекларованого італійського маєтку, і що його команді "нічого ховати". Він також наголосив, що його компанія володіла західною нерухомістю, тому що в Україні "була недосконала банківська система".

"Вкладали… Як тільки будемо знімати новий фільм... Ця вілла… просто йдеться і знімається кіно. Ось і все", – цитують кандидата розслідувачі.

За даними журналістів "Слідство.Інфо", Зеленський має незадекларовану 15-кімнатну віллу в італійському місті Форте-дей-Мармі, відомому як місце, де хазяйнують росіяни. У Зеленського заявили, що за законом він не зобов'язаний декларувати свою італійську віллу.

Варто зазначити, що 3 роки тому схожа ситуація сталась із майном президента Петра Порошенка. Журналісти знайшли його незадекларовану віллу на півдні Іспанії, а в АП сказали, вносити її до декларації Порошенко не мав.

Як повідомляв ONLINE.UА, український шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський не розуміє, чому олігарху Ігорю Коломойському мають повертати націоналізований "Приватбанк". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?