Зеленський нарешті відповів на петицію про легалізацію зброї
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський нарешті відповів на петицію про легалізацію зброї

Зеленський нарешті відповів на петицію про легалізацію зброї
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський вважає передчасною легалізацію зброї в Україні. Це зазначається в його відповіді на петицію про унормування обігу зброї, передає ONLINE.UA.

"Зважаючи на визначену Конституцією України найвищу соціальну цінність - людину, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпеку, усвідомлюючи відповідальність держави перед людиною за свою діяльність і зважаючи на необхідність удосконалення правової політики і встановлення миру в суспільстві, легалізація обігу в державі зброї вбачається передчасною, а тому не може бути підтримана", - відповів він.

Зеленський також подякував автору петиції, членам "Української асоціація власників зброї", а також підписантам петиції за її підтримку.

"Висловлені в електронній петиції пропозиції будуть передані в Комісію з питань правової реформи", - пообіцяв Зеленський.

Український лідер наголосив, що через тривале проведення Росією військової агресивної політики щодо України і проведення бойових дій на Сході велика кількість зброї перебуває в незаконному обігу. На його думку, необхідне комплексне і професійне вивчення ситуації, перш за все з урахуванням аналізу досвіду іноземних держав.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Зеленський ветутвав закон, яким передбачалася примусова хімічна кастрація для педофілів. 4 вересня документ повернуто з пропозиціями українського лідера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?