Зеленський нарешті зізнався, які у нього відносини з Коломойським
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський нарешті зізнався, які у нього відносини з Коломойським

Зеленський нарешті зізнався, які у нього відносини з Коломойським
Джерело:  online.ua

Ніяких відносин з олігархом Ігорем Коломойським президент України Володимир Зеленський не підтримує. Бізнесмен не дзвонить українському лідеру ні з яких питань. Про відносини з Коломойським Зеленський розповів в інтерв'ю The Guardian, повний список питань і відповідей якого 8 березня опублікувала пресслужба ОПУ, передає ONLINE.UA.

Журналіст згадав, що багато раніше говорили про близькі стосунки Зеленського і Коломойського. Потім запитав, якими стали відносини Зеленського з Коломойським зараз і чи чекає чогось олігарх від президента.

"Ні, нічого", - запевнив Зеленський.

Зеленський зазначив, що у нього є кілька друзів, з якими він працює. Він навчався з ними на юридичному факультеті і дружить з ними давно.

"У мене є кілька людей, які зі мною працюють. Вони мої друзі, ми вчилися на юридичному факультеті, давно дружимо, я довіряю цим людям, але вони не мають відношення до будь-яких підприємств і бюджетів. Мій товариш Андрій Єрмак - він став керівником Офісу, і я його знав 10 років до того. Моя помічниця Маша була моєю помічницею, коли я керував і каналом, і Студією Квартал 95. У мене є п'ять чоловік, з якими я пройшов певний життєвий шлях", - уточнив Зеленський

При цьому на питання, чи пов'язана "історія з відставкою Богдана" з Ігорем Коломойським, Зеленський відмовився відповідати.

"Не хотів би коментувати цю історію. Ми з Андрієм пройшли досить довгий шлях. У мене не було з ним відносин до політики. Ми пройшли всю виборчу кампанію, а потім - досить багато місяців роботали разом. Це трохи про інше, це про людські відносини", - зазначив президент.

Нагадаємо, до роботи в Офісі президента України Андрій Богдан був адвокатом Ігоря Коломойського. На час роботи в Адміністрації та Офісі президента він відмовився від роботи адвоката.

11 лютого Зеленський звільнив Богдана з посади голови ОПУ, призначивши на цю посаду Андрія Єрмака. Варто відзначити, що Єрмак до призначення був помічником глави держави.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський розповів, як хоче повернути Крим і Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?