Зеленський нарешті зустрівся зі Вселенським патріархом Варфоломієм
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський нарешті зустрівся зі Вселенським патріархом Варфоломієм

Зеленський нарешті зустрівся зі Вселенським патріархом Варфоломієм
Джерело:  Укрінформ

8 липня у Стамбулі стартувала зустріч українського лідера Володимира Зеленського зі Вселенським патріархом Варфоломієм, передає ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

Згідно з повідомленням ЗМІ, зустріч проходить у вузькому колі, а пізніше її формат буде розширено. За попередніми даними, вона триватиме годину, після чого на честь візиту Зеленського буде дано ланч від імені Вселенського патріарха.

Крім того, український президент також відвідає храм Святого Георгія, розташований на території Вселенської патріархії.

Трохи згодом заплановано відвідання Зеленським компанії Baykar Aerospace and Defense, де він ознайомиться з виробничими потужностями та поспілкується з українськими пілотами, які проходять навчання на тренувальній базі підприємства.

Як відомо, 7-8 серпня президент Володимир Зеленський перебуває з візитом у Туреччині. Раніше він уже провів зустріч з з президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше Вселенський Патріарх Варфоломій привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента України, надіславши йому відповідного листа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?