Зеленський назвав депутатів брехунами і пояснив чому
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський назвав депутатів брехунами і пояснив чому

Зеленський назвав депутатів брехунами і пояснив чому
Джерело:  online.ua

Новобраний президент України Володимир Зеленський обурений тим, що депутати Верховної Ради порушили свою обіцянку призначити сьогодні дату його інавгурації. Про це переможець виборів повідомив у своєму Facebook, інформує ONLINE.UA.

Зокрема, Володимир Зеленський процитував слова голови Верховної Ради Андрія Парубія про те, що 14 травня депутати обов’язково призначать день інавгурації.

«Брехня дрібних шахраїв», – саме так прокоментував Зеленський обіцянку спікера, порівнюючи це з відомим словосполученням «цитати великих людей».

Крім того, новий президент вкрай різко висловився і про парламент загалом:

«Верховна Рада України – сокращенно ВРУ. 
ВРУ – их жизненный девиз».

Наприкінці свого посту Зеленський закликав своїх читачів запам’ятати прізвища депутатів цього скликання і на наступних парламентських виборах зробити з цього висновки.

Як вже повідомляв наш сайт, зараз у Верховній Раді немає достатньої кількості бажаючих проголосувати за те, щоб церемонія прийняття присяги новим президентом відбулась 19 чи 20 травня. Також під сумнівом і те, що голоси наберуться і за пропозицію провести інавгурацію 28 травня. Якщо жодна з постанов не набере 226 голосів, тоді день прийняття присяги на свій розсуд визначить голова Верховної Ради Андрій Парубій.

Згідно з законодавством, новий президент має вступити на свою посаду не пізніше 3 червня – протягом 30 днів після офіційного оголошення результатів виборів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?