Зеленський назвав головну умову завершення розв'язаної Кремлем війни
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський назвав головну умову завершення розв'язаної Кремлем війни

Зеленський назвав головну умову завершення розв'язаної Кремлем війни
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський зазначив, що головною умовою завершення розв'язаної Кремлем злочинної війни є звільнення всіх захоплених агресором українських територій.

Джерело: виступ Зеленського у спецвипуску шоу Netflix "Мій наступний гість не потребує представлення"

Україна воюватиме до звільнення всіх своїх територій 

Ніхто вам не скаже, скільки буде продовжуватись. Я відповідальна людина і я розумію, що це значить для людей - почути, коли закінчиться війна. Тому що це головне питання. Відповідь повинна бути головною. Я не граю з такими речами, - зазначив Зеленський.

Голова держави підкреслив, що кінець війни для українців означатиме звільнення всіх своїх територій у міжнародно визнаних кордонах.

Він додав, що кінець війни - це не заморозка конфлікту.

Це не значить, що не літають дрони, а десь там далеко вбивають людей. Війна не далеко, вона всюди, в кожній домівці. Війна закінчить тоді, коли вся наша земля буде деокупована, - підкреслив президент.

При цьому Зеленський зазначив, що смерть кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна автоматично покладе край агресії армїі РФ проти України.

Не буде війни. Авторитарний режим страшний, тому що є великий ризик. Але не може все залежати від однієї людини. Тому, коли така людина йде усі інституції зупиняються, - зазначив Зеленський.

За його словами, такий час був в історії Радянського Союзу, коли все зупинилося.

Я вважаю, якщо його не буде, то їм буде складно, вони займатимуться внутрішньою політикою, а не зовнішньою, - допустив президент України.

При цьому, за словами президента, військова та фінансова підтримка США України є одним з головних факторів продовження українського опору кремлівській загарбницькій війні.

США - лідер у підтримці України і без їхньої підтримки нам буде складно, дуже складно. І питання завершення війни також залежить від цієї підтримки. Щоб вона була коротшою - більш потужна допомога потрібна, - зазначив Зеленський.

За словами Зеленського, якщо зміниться клімат у політиці США, зокрема у Конгресі, це може дуже сильно вплинути на допомогу Україні.

Ми боремося за весь світ, за демократію та свободу всього світу. Ми знаємо, за що ми воюємо, найголовніше, щоб США та суспільство це усвідомлювали, не збилися з курсу підтримки України і знали, що ми воюємо і за них також, - підкреслив президент України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?