Зеленський назвав нового очільника Житомирщини
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський назвав нового очільника Житомирщини

Зеленський назвав нового очільника Житомирщини
Джерело:  УНН

Глава України Володимир Зеленський на Житомирщині оголосив державі ім'я нового керівник місцевої ОДА. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "УНН".

За словами президента, він захотів розпочати робочу поїздку з приємної події.

"Дозвольте мені представити нового голову Житомирської обласної державної адміністрації Бунечка Віталія Івановича. Я вас вітаю", - підкреслив Зеленський.

Бунечку надали час для першої офіційної заяви, яку він почав зі слів подяки президентові. Новий керівник Житомирської ОДА вважає, що регіон очікує розвиток та доведення до кінця реформи з децентралізації.

Посадовець наголосив, що його пріоритети в роботі - боротьба з бюрократією та корупцією.

Як повідомило ONLINE.UA, у Зеленського заявили, що в Росії є видання, які розповсюджують інформацію без викривлення та цим можна скористатися задля поширення певної позиції. Представники президентської команди вважають, що інтерв'ю окремим російським ЗМІ не можуть нашкодити іміджу нової влади саме через репутацію таких медіа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?