Зеленський назвав одне із головних звинувачень на трибуналі проти РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський назвав одне із головних звинувачень на трибуналі проти РФ

Зеленський назвав одне із головних звинувачень на трибуналі проти РФ
Джерело:  online.ua

За словами українського лідера Володимира Зеленського, масове вбивство українських воїнів у колонії Оленівки на Донеччині стане одним із звинувачень, висунутих проти Російської Федерації під час міжнародного трибуналу.

Джерело: Твіттер-сторінка Володимира Зеленського

Президент анонсував одне із головних звинувачень на трибуналі проти РФ

Шість місяців тому (29 липня – ред.) Росія здійснила жахливий теракт в Оленівці. Ми не дозволимо забути про цей злочин. Пам'ятаємо кожного загиблого українського воїна та боремося за покарання всіх винних у їхній загибелі. Винні будуть знайдені й притягнуті до відповідальності. Підступне масове вбивство в Оленівці буде одним із звинувачень на міжнародному трибуналі проти російського агресора, - наголосив глава держави.

Україна критикує бездіяльність Червоного хреста щодо теракту в Оленівці

Команда українського лідера Володимира Зеленського звертає увагу на те, що 29 січня минуло 6 місяців з моменту вбивства щонайменше 53 нашихзахисників у колонії в Оленівці на Донеччині, однак Міжнародний комітет Червоного хреста досі не направив делегацію на місце злочину.

Ми боремось за покарання винних і пам’ятаємо всіх загиблих. Знайдемо всіх злочинців і притягнемо їх до відповідальності, а Росія відповість на міжнародному трибуналі. Шкода, що міжнародні організації не виконують функції, які на них покладені. Зокрема, Міжнародний комітет Червоного хреста досі не направив делегацію в Оленівку. Вони не знають обставини злочину, а також стан наших людей, які досі там, - заявив Андрій Єрмак.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?