Зеленський назвав "одне з пріоритетних завдань" на посту президента
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський назвав "одне з пріоритетних завдань" на посту президента

Зеленський назвав "одне з пріоритетних завдань" на посту президента
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський назвав українське кіно "одним з пріоритетних завдань". Про це він повідомив 26 травня на своїй сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Кiнематографiчний тиждень в Україні. У четвер — 100-рiччя Одеської кіностудії, вчора — відкриття 48-го Міжнародного кінофестивалю «Молодість». 
Вітаю всіх кінематографістів, серед яких я був донедавна. 
I всіх простих любителів кіно, серед яких віднедавна я опинився. 
Пiдтримка українського кiновиробництва — одне з прiоритетних завдань. Чекаємо крутих фiльмiв на екранах, високих бокс-офісів і міжнародних нагород. А головне — глядачів у кінотеатрах, якi обиратимуть наше кіно. Кiно, зняте в Україні", - написав президент.

Варто зазначити, що раніше Володимир Зеленський заявляв, що виступає проти фінансування українського кінопродукту з бюджету. Окрім того, він казав, що воліє дізнатися думку громадян щодо мовного питання і виступає за збереження мовлення російською на телебаченні.

Як повідомляв  ONLINE.UA, новий президент України Володимир Зеленський заявив, що головне завдання його як глави держави та усієї країни – це припинення війни на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?