Зеленський назвав умову припинення переговорів з РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський назвав умову припинення переговорів з РФ

Зеленський назвав умову припинення переговорів з РФ
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив про повне припинення переговорів з Кремлем щодо завершення війни у разі вбивства окупаційною армією РФ полонених мирних жителів та військових.

Джерело:  інтерв'ю Зеленського Королівському інституту міжнародних відносин

Україна може відмовитись від переговорів з Кремлем 

Якщо Росія вбиває мирних жителів або військових, які б могли бути звільнені, ми не можемо вести з ними дипломатичні переговори, - зазначив голова держави.

Голова держави підкреслив, що Кремль не вірить в те, що йому доведеться понести відповідальність за військові злочини проти України.

Росія не вірить, що її покарають за військові злочини в Україні через ядерний шантаж, - наголошує Зеленський.

За його словами, керівники РФ відрито говорять про ядерну зброю. Зеленський зазначив, що в Москві називають час, за який російські ракети можуть досягти європейських міст.

Вони роблять це через почуття безкарності. Росія таким чином шантажує Європу погрозами, - підкреслює голова держави.

Радник керівника ОП Михайло Подоляк зазначив, що перемога України над РФ може стати історичною, адже це шанс зупинити тих, хто десятиліттями своїм безумством лякав весь світ.

На його думку, війна проти Росії однозначно зніме традиційні ідеологічні двозначності, подвійність і конфлікти. Вже сьогодні Україна проходить історичний процес відокремлення від культурного окупанта та ініціації як культової європейської нації.

При цьому Україна стає суб'єктним глобальним гравцем, позбавляючись від комплексу неповноцінності. Багатьом українцям, особливо старшого покоління, доведеться переглянути своє життя і звичні уявлення, оскільки українське суспільство отримує новий набір домінантних якостей.

Глобальне лідерство, непохитна воля, прямий погляд віч-на-віч, рішучість і сміливість, готовність жертвувати собою, масовий героїзм. Ми більше не будемо сидіти в світових приймальнях або галерках. Ми на чолі столу, за яким обговорюють нові правила життя людської цивілізації, - зазначає представник ОП.

Він підкреслив, що українському народу випало важке випробування, коли армія росіян, які ненавиділи світ, накочувалася на міста України.

Але це і наш історичний шанс - зупинити тих, хто своїм божевіллям десятиліттями лякав світ. Такий шанс випадає раз на шість-сім поколінь. Сьогодні ми нарешті відновлюємо й історичну справедливість, повертаючись до джерела своєї європейської історії: Київської Русі - України, - наголошує Подоляк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?