Зеленський не бачить альтернативи переговорам з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський не бачить альтернативи переговорам з Путіним

Зеленський не бачить альтернативи переговорам з Путіним
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський не бачить іншого варіанту припинення кремлівської збройної агресії та кривавого терору окупантів окрім як проведення зустрічі з кремлівським диктатором Володимиром Путіним.

Джерело:  Bild

Зеленський налаштований на переговори з Путіним

Голова держави наголосив, що зустріч з очільником Кремля залишається актуальною досі, оскільки тільки Путін взмозі зупинити криваву агресію проти України.

Сьогодні в України немає іншого вибору, окрім як сісти за стіл переговорів. А в Росії немає іншої сили, щоб зупинити цю війну. Лише він один вирішує, коли закінчиться ця війна, - зазначив Зеленський.

Президент також зазначив, що на днях очільник уряду однієї з європейських країн вимагав від нього доказів того, що звірства, вчинені російськими військовими в Бучі, не інсценування збоку України.

Зокрема, на запитання про найгірше, що він чув за останні дні, Зеленський відповів, що це було бажання одного з провідних політиків ЄС отримати докази того, що "різанина в Бучі" не була інсценуванням.

Покажіть нам докази того, що це не інсценування, - процитував президент слова одного з європейських високопосадовців.

Між тим керівник Офісу президента України Андрій Єрмак впевнений, що кремлівські окупанти зазнають нищівної поразки на Донбасі.

Росія не може окупувати всю територію Донецької та Луганської областей. ЗСУ стоять, тому кремль продовжує тактику терору. Вони обстрілюють житлові будинки Сєвєродонецька, вбили мирних людей на вокзалі Краматорська. Вони хочуть знищити людей разом з містами, але ця тактика не спрацює. Росія зламає зуби, - зазначив Єрмак.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Керівник ОП наголосив, що попре чисельну більшість окупанти не зможуть захопити Донбас, а Україна ні в якому разі не поступиться власним суверенітетом.

Ми поки що тільки уявляємо кількість злочинів і той жах, який побачимо згодом у Маріуполі…Чув як хтось в ефірах порівнював Маріуполь зі Сталінградом. Мені не подобається таке порівняння. Ми повинні всі зрозуміти, що агресія росії проти України - унікальна, і злочини проти мирних людей, геноцид - є також унікальними для світу. Не буде ніякого "нашого Сталінграду", а після перемоги буде Маріуполь, Буча, Ірпінь, Гостомель, Бородянка. Буде пам‘ять про українські жертви, буде наша історична пам‘ять, яку ми не дамо розмити такими порівняннями, - зазначив Єрмак.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?