Зеленський не готовий підтвердити остаточну перемогу у битві за Київ
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський не готовий підтвердити остаточну перемогу у битві за Київ

Зеленський не готовий підтвердити остаточну перемогу у битві за Київ
Джерело:  online.ua

Для багатьох українців стало справжнім тріумфом відхід російських окупаційних військ від Києва, коли окупанти зрозуміли, що не можуть взяти столицю. Однак на переконання Володимира Зеленського, про остаточну перемогу у битві за головне місто країни говорити зарано.

Джерело: Телеграм Володимира Зеленського

Зеленський пояснив, чому не може назвати відхід армії РФ від Києва перемогою

Журналіст поцікавився в українського лідера, чи наша держава виграла битву за Київ, Володимир Зеленський відповів:

Думаю, що так, але це не остаточна перемога... Не впевнений, що вона (битва – ред.) остання. Я впевнений, що не можна казати, що ми виграли битву за Київ", – сказав Володимир Зеленський в інтерв'ю для програми 60 Minutes американському телеканалу CBS.

Як стверджує глава держави, він зможе говорити про результати битви за столицю тільки після того, як Україна переможе в цій війні, коли ми звільнимо наші території.

Буча – це частина великого Києва, Київська область; Ірпінь, Гостомель (також – ред.). Якщо там знищили людей, то чи виграли ми битву, я не впевнений. Ми утримали й не віддали своє, це я можу підтвердити. А чи перемогли ми, я поки не можу сказати, – аргументував свою позицію президент України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?