Зеленський не може: в САП розповіли про резонансну зустріч
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський не може: в САП розповіли про резонансну зустріч

Зеленський не може: в САП розповіли про резонансну зустріч
Джерело:  rbc.ua

У травні минулого року український лідер Володимир Зеленський провів зустріч з керівниками НАБУ Артемом Ситником та САП Назаром Холодницьким. Тоді глава держави дав відомствам три місяці на результат у розслідуванні резонансних справ. Глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький підкреслив, що Зеленський не мав права ставити жодних завдань. За його словами, зустріч була суто робочою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

"Зеленський не ставив і не може ставити нам жодних завдань.Дедлайнів ніяких не було, це я вам точно кажу. Була розмова, але мені й без розмови з президентом зрозуміло, що потрібен результат. Я його щодня вимагаю від детективів, я його вимагаю від своїх прокурорів, але я не можу стрибнути вище голови", – заявив Холодницький.

Окрім того, він наголосив, що після розмови з українським лідером НАБУ і САП затримали одразу двох фігурантів резонансних справ – Олега Гладковського і Ярослава Дубневича. Варто звернути увагу на те, що справи досі не в суді.

"Підозри Гладковському й іншим були оголошені тоді, коли детективи НАБУ принесли прокурорам САП достатньо доказів для їх оголошення. Наголошую: підозра ще не означає, що людина вже винна. Це лише перша стадія кримінального процесу щодо конкретної особи", - каже Холодницький.

Як повідомляв ОNLINE.UA, раніше Аваков заявив, що директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник "шукає привід виправдати свою корупцію, звинувачуючи інших".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?