Зеленський не зможе: Путін зробив попередження президенту України
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський не зможе: Путін зробив попередження президенту України

Зеленський не зможе: Путін зробив попередження президенту України
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін запевняє, що український лідер Володимир Зеленський не може забезпечити розведення сил і техніки на Донбасі через націоналістів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Домовилися про розведення сил, але ніяк діючий президент (України) не може забезпечити розведення бойових підрозділів і техніки - ну не може. Під'їхали туди націоналістичні військові формування та публічно заявили: якщо армія піде з цих позицій, ми там станемо. Армія не йде", - заявив президент РФ.

За словами очільника Кремля, терористи ОРДЛО кілька разів сигналізували про готовність до розведення сил - "запускали білу ракету". Путін вважає, що влада України має проявити "політичну волю".

 Як відомо, 10 жовтня помічник президента Росії Юрій Ушаков заявив, що Україна 9 жовтня "за надуманим приводом" обстрілів зірвала розведення сил на Донбасі в районі населених пунктів Золоте і Петровське.

Розведення сил в Петровському і Золотому одна з умов для проведення саміту "нормандської четвірки".

Як повідомляв ONLINE.UA, український лідер Володимир Зеленський наголосив, що не буде оприлюднювати розшифровку своїх розмов із президентом Росії Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?