Зеленський неочікувано зустрівся з Лавровим: що обговорювали
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський неочікувано зустрівся з Лавровим: що обговорювали

Зеленський неочікувано зустрівся з Лавровим: що обговорювали
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський і міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров провели коротку розмову у Нью-Йорку. Про це повідомляє "ТАСС" з посиланням на свої дипломатичні джерела, передає ONLINE.UA.

За даними ЗМІ, бесіда пройшла ввечері 24 вересня на прийомі, організованому президентом США Дональдом Трампом в честь глав держав – учасників 74-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН..

Зазначається, що Зеленський і Лавров обговорили ситуацію навколо українсько-російських відносин.

Як відомо, Зеленський перебуває у США з робочим візитом для участі в 74-й сесії Генеральної асамблеї ООН. Український лідер у США заявив, що перешкодою для сталого розвитку України є спротив реформам всередині країни та війна внаслідок російської агресії.

Нагадаємо, Сергій Лавров - російський державний і політичний діяч. Міністр закордонних справ Російської Федерації з 9 березня 2004 року.Займав цю посаду в кабінетах Михайла Фрадкова (2004 — 2007), Віктора Зубкова (2007 — 2008), Володимира Путіна (2008 — 2012) і двох кабінетах Дмитра Медведєва (з 2012).

Як повідомляв ONLINE.UA, глава МЗС України Вадим Пристайко раніше висловлював думку, що  саміт лідерів "нормандського формату", над яким наразі працюють чотири сторони, може завершитися підписанням великої угоди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?