Зеленський невідкладно прийшов у Раду і звернувся до нардепів - що відбувається
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський невідкладно прийшов у Раду і звернувся до нардепів - що відбувається

Зеленський невідкладно прийшов у Раду і звернувся до нардепів - що відбувається
Джерело:  online.ua

13 травня глава держави Володимир Зеленський неочікувано для всіх завітав до Верховної Ради України та закликав народних обранців підтримати у другому читанні законопроєкт про вдосконалення механізмів регулювання банківської діяльності. Варто зазначити, що перед початком розгляду документу очільник ВРУ Дмитро Разумков заявив, що в парламенті присутній український лідер. Президент зразу ж зняв маску, привітався з нардепами, побажав їм здоров’я та лаконічно нагадав, що сьогодні вони повинні ухвалити рішення, яке можна назвати історичним, передає ONLINE.UA.

"Я не буду дуже довго, я думаю що й так питання банківського закону дуже затягнулось…. Я думаю, що впродовж моєї каденції і вашої буде декілька важливих історичних законопроєктів, які повинні об’єднувати всі партії. Я хочу щоб саме так пройшло сьогодні голосування. Я звертаюсь до вас із повагою і хочу, щоб ви підтримали за цей законопроєкт, який повинен захистити українську економіку і допомогти Україні саме зараз. Дякую", - заявив український лідер.

Варто звернути увагу на те, що під час позачергового засідання 13 травня Верховна Рада буде розглядати проєкт так званого "антиколомойського" закону: про внесення змін до законодавчих актів щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності (№2571-д). Він необхідний для співпраці з МВФ. Що важливо розуміти, комітет уже затвердив усі правки.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, посли країн "Великої сімки" під час бесіди з очільником українського парламенту Дмитром Разумковим озвучили важливе попердження офіційному Києву  — вони наголосили, що співпраця з МВФ допоможе нашій країні швидше та ефективніше впоратися із наслідками пандемії та економічної кризи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?