Зеленський озвучив план перемоги над РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський озвучив план перемоги над РФ

Зеленський озвучив план перемоги над РФ
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що наразі планується повернути окуповані РФ після 24 лютого території, та потім вести переговори з Кремлем щодо статусу Криму та Донбасу.

Джерело: NOS

Україна планує воювати до повернення захоплених РФ після 24 лютого територій 

Україна точно виграє цю війну. Питання, якою ціною. І питання часу. Я не вважаю, що військовим шляхом ми можемо відновити повністю усю нашу територію. Якщо ми вирішимо йти саме таким шляхом, то ми втратимо сотні тисяч... Так, кожен українець хоче, щоб і Донбас, і Крим ми повернули військовим шляхом. Я думаю, що ми повинні як мінімум повернутися до 24-го числа, звідки ми почали, з вторгнення. І після цього ми можемо говорити про відстоювання нашої території шляхом дипломатії, - наголосив голова держави.

На думку президента, у разі перемоги України у війні проти РФ Кремль погодиться на переговори стосовно статусу Криму та Донбасу.

Ми можемо воювати з РФ, але не до останньої людини. Якщо їм все одно, то мені не все одно. Ми не готові віддавати ні Крим, ні Донбас Російській Федерації. Ми ніколи їх не визнаємо. Кінцева мета одна - повернути мир до нашої держави, - зазначив голова держави.

При цьому Зеленський визнав, що українські військові стикаються із серйозними ризиками у битві за Донбас проти РФ.

На сході України є ризики, виклики, є кроки щодо бажання з боку російської армії оточити нашу, є велике збільшення військової техніки та людей з боку РФ, є зосереджений контингент угруповання: артилерія, танки, броня, техніка, - підкреслив президент.

Володимир Зеленський (фото - president.gov.ua)

Зеленський наголосив, що на окупованих територіях Росія діє за єдиною схемою - за методичкою нацистів.

Політика, яку застосовує Росія всюди - відключення від телебачення, відключення від тієї чи іншої мережі інтернету, підключення тільки свого телебачення, і починається інформаційна війна. Після цього всю місцеву владу катують..., вони або гинуть, або спеціально для людей їх показово катували. Там Середньовіччя, - наголошує Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?