Зеленський передасть США список необхідної Україні зброї для прискорення перемоги
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський передасть США список необхідної Україні зброї для прискорення перемоги

Зеленський передасть США список необхідної Україні зброї для прискорення перемоги
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський поінформував представників США про намір найближчим часом передати список необхідних Україні озброєнь для пришвидшення перемоги над злочинною армією РФ.

Джерело:  CNN

Що відомо про зброю перемоги для України 

Зокрема, за інформацією видання, Зеленський провів зустріч із керівником комітету Палати представників у закордонних справах Майклом Макколом і чотирма іншими членами Республіканської партії Палати представників, сказавши їм, що має намір надіслати їм список озброєнь, у тому числі винищувачі F-16, які, на його думку, необхідні для прискорення кінця війни з Росією.

Існує широка двопартійна підтримка між Сполученими Штатами, нашими партнерами в НАТО та європейськими союзниками щодо підтримки України проти російської агресії... У нас була дуже продуктивна зустріч із президентом Зеленським. Ми говорили насамперед про те, які його потреби, коли йдеться про перемогу у цій війні. І він надає цій делегації перелік зброї, яка потрібна Україні для перемоги, - підкреслив зі свого боку Маккол.

Скільки ще міст та сіл України перебувають під окупацією РФ 

За словами президента України, наразі під окупацією злочинної армії РФ перебуває 1 тис 877 українських населених пунктів.

Ми воюємо на українській землі за те, без чого всі ви, друзі, не уявляєте власного життя. Це елементарна безпека. Це свобода та життя за законом. Це людська гідність і право кожної людини й кожної спільноти на повагу до себе. Це щастя жити в родині та можливість мріяти про безпечне й вільне майбутнє для своїх дітей, - наголосив Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?