Зеленський підписав важливий законопроєкт - що потрібно знати
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський підписав важливий законопроєкт - що потрібно знати

Зеленський підписав важливий законопроєкт - що потрібно знати
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський підписав законопроєкт, який надає добровольцям війни право отримати статус учасників бойових дій. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та ВПО.

"Сьогодні, 23 грудня 2019 року, Президент України підписав Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання статусу та соціальних гарантій окремим особам з-поміж учасників антитерористичної операції", яким врегульовано надання статусу учасника бойових дій добровольцям", - підкреслили у відомстві.

Завдяки схваленому документу, законний статус УБД зможуть отримати люди, які боронили Україну від агресора у лавах добробатів, але не увійшли до жодного силового підрозділу згодом.

Займатися питанням про УБД для того чи іншого добровольця будуть представники міжвідомчої комісії. Для подання на цей статус у війні потрібно було брати участь 30 календарних днів. Йдеться також про сукупність.

Нардепи Верховної Ради підтримали цей законопроєкт 4 грудня.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський нещодавно підписав законопроєкт, який розширює повноваження помічників депутатів. Вони зможуть працювати на кількох посадах та займатися бізнесом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?