Зеленський планує зустріч з автором формули Штайнмаєра - ЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський планує зустріч з автором формули Штайнмаєра - ЗМІ

Зеленський планує зустріч з автором формули Штайнмаєра - ЗМІ
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Український президент Володимир Зеленський здійснить особистий контакт з президентом ФРН Франк-Вальтер Штайнмаєром. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

За інформацією агентства, переговори відбудуться у середу, 23 жовтня. Наразі обидва державних очільників перебувають у Японії.

Також відомо, що Зеленський, візит якого до Країни Вранішного Сонця триває до 24 жовтня, зустрінеться з президентом Бразилії Жаїром Болсонару.

Слід зазначити, зустріч Зеленського зі Штайнмаєром пройде на тлі резонансних подій стосовно узгодження однойменної "формули". За нею у майбутньому можуть бути здійснені окремі кроки у врегулюванні війни на Донбасі.

Президент України перебуває у Японії, де братиме участь у церемонії інтронізації імператора Нарухіто. На офіційному рівні він зустрінеться з місцевим прем'єр-міністром, представниками парламенту та різноманітних організацій.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський під час перебування у Японії подякував місцевому уряду за регулярну підтримку України. Він закликав офіційне Токіо до впровадження безвізового режиму для українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?