Зеленський почав погрожувати українцям суворими штрафами
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський почав погрожувати українцям суворими штрафами

Зеленський почав погрожувати українцям суворими штрафами
Джерело:  online.ua

Український президент Володимир Зеленський заявив про не надто потужні покарання за порушення карантину в Україні. Політик вважає, що такі заходи на тлі погіршення ситуації з коронавірусом COVID-19 слід виправляти шляхом посилення. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на масштабне інтерв'ю.

За його словами, винні у сьогоденному стані штрафів народні депутати Верховної Ради. Нібито суди виправдовують людей, проти яких оформлюють протокол про адміністративне порушення.

Нардепам можуть почати оформлювати штрафи у разі відсутності маски на обличчі під час засідання. Водночас державний лідер визнав неможливість посилення штрафів до проведення місцевих виборів по всій Україні.

"Приймати рішення повинні депутати Верховної Ради. Ніхто перед виборами нічого не хоче робити. Вони всі бояться. Питання не тільки в монобільшості, питання в усіх депутатах, питання про ставлення до людей. Чому? Наші люди, я вважаю, сильно розслабилися. Я розумію, що вони втомилися від COVID-19, але не носити маску – це зовсім неправильно", - зауважив Зеленський.

Президент підкреслив, необхідно змінювати законодавство стосовно штрафів. Люди повинні розуміти, що штрафи виникатимуть за кожним випадком ігнорування маски.

Найгіршим Зеленський назвав багатотисячні збори без масок, наприклад, концерти. Після таких інцидентів нібито "відбувається нова хвиля коронавірусу", а винуватці отримують кримінальні провадження.

Як повідомляв ONLINE.UA, робота над створенням ефективної та повноцінної вакцини проти коронавірусу в Україні триває, стверджує президент Володимир Зеленський. Державний лідер буквально назвав цю розробку унікальною для світу. Згідно з заявою політика, він водночас не може розкривати багато моментів про вакцину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?