Зеленський погуляв на корпоративі разом зі "слугами народу" - перші фото та відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський погуляв на корпоративі разом зі "слугами народу" - перші фото та відео

Зеленський погуляв на корпоративі разом зі "слугами народу" - перші фото та відео

Президентська партія "Слуга народу" гучно та багато відсвяткувала новорічний корпоратив у КВЦ Парковий. Відомо, що депутатів пускали всередину згідно з сформованим списком, передає ONLINE.UA з посиланням на видання "Українська правда".

Варто зазначити, що на корпоративі також були присутні український лідер Володимир Зеленський, його помічник Сергій Шефір та очільник ОП Андрій Богдан, глава уряду Олексій Гончарук, міністри Тимофій Милованов, Дмитро Дубілет, Володимир Бородянський.

"Президент тост говорив і зробив зауваження Трухіну, який хотів собі на округ виписати купу грошей. Після цього він сказав щось на кшталт: це був рік свині, наступний - щура але давайте залишатися людьми", - розповів один з депутатів.

Видання повідомляє, що учасників корпоративу розважали ведуча Катерина Осадча, а також співачки Тіна Кароль і Jerry Heil. Актори Кварталу 95 записали для депутатів спеціальне відеозвернення.

Журналісти також зафіксували, як "слуг народу" чекали на корпоративі з величезними букетами троянд. Серед гостей помітили Володимира Бородянського та Жана Беленюка.

Як повідомляв ONLINE.UA, у вівторок, 17 грудня,  ранкове засідання Ради закрили передчасно. Після цього зібрали позачергову зустріч земельного комітету за участі голів усіх фракцій та президії. Це відбувалося на тлі протестних мітингів з жорсткими сутичками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?