Зеленський показав новорічний подарунок з Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський показав новорічний подарунок з Донбасу

Зеленський показав новорічний подарунок з Донбасу
Джерело:  online.ua

Напередодні Нового року 2021 український глава Володимир Зеленський отримав подарунок з Донбасу. Його передали президенту зі Слов'янська. В якості новорічного подарунка Зеленський отримав від українців з Донбасу композицію з розписних пряників - вони зібрані в формі засніженого будиночка, прикрашеного білою і червоною глазур'ю. Фото солодкого подарунка з Донбасу Зеленський показав на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Солодощі зі Слов'янська. Подарунок з душею. Донбас - це Україна", - підписав фото зі своїм подарунком з Донбасу Зеленський.

Як відомо, Володимир Зеленський святкуватиме Новий рік 2021 в президентській резиденції "Синьогора", що розташована біля села Гута в Карпатах. Це колишній пансіонат, який в 2001 році був переобладнаний під гірське місце для відпочинку вищих осіб держави. Знаходиться "Синьогора" поблизу масиву Горгани в Івано-Франківській області. Тут свого часу любили проводити зимові свята всі експрезиденти України, починаючи від Леоніда Кучми. Особливо любив резиденцію президент-втікач Віктор Янукович - при ньому там з'явилася позолота, дерев'яна каплиця біля озера, альтанка-гражда, тенісний корт.

30 грудня стало відомо, що Зеленський вже вирушив з робочою поїздкою в Івано-Франківську область. В ОПУ повідомили, що глава держави там зустрінеться з адміністративно-господарським активом регіону та заслухає доповідь голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, де і коли дивитися новорічне привітання Зеленського 2021. Воно вже записано і буде транслюватися по традиції за кілька хвилин до Нового року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?