Зеленський потрапив у ТОП-запити Google, але в іншій країні
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський потрапив у ТОП-запити Google, але в іншій країні

Зеленський потрапив у ТОП-запити Google, але в іншій країні
Джерело:  Укрінформ

Корпорація Google оголосила найпоширеніші запити пошуку у Білорусі, серед яких є ім'я президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

Згідно з оприлюдненими відомостями, український державний лідер посів п'яте місце серед білоруських користувачів.

Першу сходинку обійняла фраза "Юлія Началова", другу - "Заворотнюк", третю - "Гра престолів 8 сезон", а четверту - "Євробачення 2019". У категорії пошуків серед осіб Зеленський отримав третє місце за популярністю.

Серед фільмів білорусам найбільш цікаво було дізнатися про "Месники. Фінал", "Джокера", а також "Одного разу у Голлівуді".

Нагадаємо, Володимир Зеленський виборов посаду президента у двох турах виборів в Україні. У другому він змагався проти ексголови держави Петра Порошенка.

Як повідомляв ONLINE.UA, у середу, 11 грудня, російський розважальний телеканал "ТНТ" почне показувати серіал "Слуга народу", який започаткував політичний імідж Зеленського. У Кремлі зізналися, що Володимир Путін не дивитиметься його. Речник президента послався на його брак часу через роботу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?